Fysioplaats

Hoe werkt dit?

Wilt u een advertentie plaatsen? Klik dan rechtsboven in het scherm op 'Advertentie plaatsen'. U krijgt vervolgens een invulformulier te zien waarin u de belangrijkste gegevens over uw advertentie moet invullen:

Rubriek

Kies hier in welke categorie u uw advertentie wilt plaatsen (Praktijk of Vacature) en geef aan of het een aanbieding of vraag betreft.

Titel en inhoud

Vul in het vak Titel de tekst in die u boven uw advertentie wilt plaatsen.

Vul bij Omschrijving uw advertentietekst in, met alle relevante gegevens en contactinformatie.

Bij Website kunt u eventueel het adres van uw eigen website invullen, wanneer u daar meer informatie over uw praktijk heeft staan (dit veld is niet verplicht).

Upload foto's

Hier kunt u zelf afbeeldingen van de door u aangeboden praktijk uploaden. De maximaal toegestane bestandsgrootte van iedere foto is 1,5 MB. De maximale weergave van de foto's bij de advertentie is 800 pixels breed en 800 pixels hoog (dit veld is niet verplicht).

Contactgegevens 

Vul hier uw contactgegevens in, zoals naam, locatie, e-mailadres en telefoonnummer (niet verplicht). U kunt aanvinken of deze wel of niet zichtbaar mogen zijn bij uw advertentie. Mocht u er voor kiezen deze informatie niet bij de advertentie te tonen, zorg er dan voor dat in de advertentietekst zelf wel contactinformatie staat waarmee geïnteresseerden u kunnen bereiken.

Voorbeeld bekijken

Klik na het invullen van alle gegevens onderaan het formulier op de knop 'Voorbeeld bekijken' om te zien hoe uw advertentie eruit ziet. Mocht u nog zaken willen veranderen dan kunt u dat hier doen. Bent u tevreden, klik dan op 'Plaatsen' om verder te gaan. 

Uw advertentie staat nu in een wachtrij om door Praktijkplaats te worden beoordeeld. Na goedkeuring wordt de advertentie direct geplaatst. 

Kosten

Het plaatsen van een advertentie is de eerste drie maanden gratis, na verlenging zijn de kosten € 25,- per drie maanden. Uw advertentie blijft dan 3 maanden zichtbaar, of tot u deze zelf weer verwijdert (of daar opdracht toe geeft).

De betaling verloopt via iDEAL.