Fysioplaats

Word jij onze nieuwe collega?

  • praktijkingang ede 300x225
Grote versie
Sinds:06 mrt 2023 om 09.27 uur
Type:gevraagd

Lijf & Leven fysiotherapie biedt per direct een baan aan voor 4 tot 5 dagen/week. We zoeken een fysiotherapeut met specialisatie (of bereid tot scholing tot) hart-vaat-longfysiotherapie, geriatrie of psychosomatiek. We zijn een moderne, grote praktijk met 2 vestigingen waar we met 9 collega’s werken. Daarnaast is er een centraal secretariaat met 2 medewerkers, en Lijf & Leven fit, onze sporttak waar Medisch Fitness, Hydrotherapie, Pilates en Yoga wordt gegeven.

Bij ons geen serie tijdelijke contracten maar je krijgt na een half jaar een vast contract. Het contract is op basis van de nieuwe cao. We stimuleren je in jouw ontwikkeling tot gespecialiseerde fysiotherapeut. Lijf & Leven is een Keurmerkpraktijk, een leergierige open houding wordt gewaardeerd. Wij werken vanuit EPD Intramed Compleet, beheersen hoeft niet, je wordt ingewerkt.

We vinden samenwerking belangrijk, samenwerking intercollegiaal, maar ook met andere zorgaanbieders. We zijn aangesloten bij een aantal landelijke netwerken zoals  Schoudernetwerk NL, ParkinsonNet, CZN en ook actief in de regionale zorggroep ROF-Gelderse Vallei.

Naast een loondienstverband is er als je wilt ook ruimte voor ondernemerschap. We bieden de mogelijkheid om (op termijn) te participeren in de praktijk. In een nadere kennismaking kunnen we dit toelichten.

Je kunt je brief met motivatie en CV mailen naar brenda.denbesten@lijfenleven.com. Ik zie je reactie graag spoedig tegemoet. Meer informatie? Neem contact op met mij via 0318-642509.

Brenda den Besten