Fysioplaats

Verkoop Maatschap Van Heeswijk - Van der Valk (evt. 50% deel)

Sinds:09 dec 2020 om 11.47 uur
Type:aangeboden

Maatschap voor fysiotherapie Van Heeswijk - Van der Valk is een samenwerkingsverband tussen Ad van Heeswijk en Hans van der Valk. De praktijk is gevestigd te Waalwijk, Balade 119. De huidige praktijkruimte is nieuw gebouwd in 2009 en door de maatschap betrokken in 2010 en wordt gehuurd van Stichting Belanghebbenden Eerste Lijn PlusZorg en nu te noemen het gezondheidscentrum BaLaDe. Naast huisartsen en Fysio nog meer dan 10 andere disciplines onder een dak.

Het huurcontract heeft een looptijd van 10 jaren gehad en wordt nu jaarlijks vastgelegd.

Grootte 240 m2 met een oefenzaal van 100 m2, 6 behandelcabines met overal daglicht en een doucheruimte annex kleedkamer en een toilet. Verder een kantoorruimte en opbergruimte.

Naast de ‘reguliere’ fysiotherapeutische zorg, biedt de praktijk ook aan: sportfysiotherapie, manuele therapie, APM (Akupunkt massage nach Penzel) Dry Needling en geriatriefysiotherapie.

Op dit moment bestaat de praktijk uit twee meewerkende maatschap leden en twee fysiotherapeuten in loondienst. Vanwege de leeftijd hebben de heren Van Heeswijk en Van der Valk besloten om op zoek te gaan naar opvolging. Per 2020 wil van Heeswijk afvloeien en dus een opvolger voor zijn maatschap deel. Binnen 4-5 jr. wil collega Van der Valk ook stoppen. Dus dan kan een totale overname van de praktijk indien wenselijk volgen.