Fysioplaats

Ter overname ivm verhuizing

  • Fit For Free Amstelveen 600x400
Grote versie
Sinds:09 jun 2021 om 00.30 uur
Type:aangeboden

De fysiopraktijk is gelegen op de 2e verdieping in Fit for Free Amstelveen, gevestigd op een A-locatie ruime (gratis) parkeerfaciliteiten. De sportschool heeft een vrije-fitness ruimte van >2000m2, 2 groepsles zalen, social corner, douches / kleedkamers en balie ondersteuning welke allemaal te gebruiken zijn ook voor de fysiotherapie.

De praktijk heeft in de sportschool 2 ruime behandelkamers (24m2 en 21m2 en een tussengelegen pantry van 5m2), waar op dit moment 1,5-2,0 fte gedraaid wordt verdeeld over 1 full-timer en 2 (ZZP) part-timers. In jan-mrt 2019 is de sportschool verbouwd en zo ook de kamers. Deze zijn modern ingericht, waarbij alle behandelbanken, kasten, meubels, bureaus en keukenapparatuur nieuw zijn aangeschaft.

De praktijk beschikt over een goede reputatie (>60% komt van buiten de sportschool), een sterke groeipotentie en een continu aanvullend klantenbestand door een groot aantal actieve Fit for Free-leden vanuit Amstelveen en omliggende dorpen (o.a. Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart etc.). De patiëntenpopulatie is divers in leeftijd, >90% van de patiënten komt zonder verwijzing en >95% van de patienten is aanvullend verzekerd voor fysiotherapie.

De praktijk maakt onderdeel uit van een Franchise, wat geen beperking is voor naamvoering of eigen inbreng. Wel een lagere huur, intensieve samenwerking met Fit for Free + personal trainers en het alleen-recht op fysiotherapie binnen de sportschool. Samenwerking met aanwezige disciplines maakt een complete sportbeleving om ze een optimaal behandelresultaat te behalen voor onze bezoekers en patiënten.

De huidige praktijkeigenaar, die vertrekt vanwege verhuizing na gezinsuitbreiding, wenst om na de transactie voor een bepaalde periode als ZZP-er werkzaamheden te blijven verrichten binnen de praktijk, ook nadat hij zijn praktijk elders heeft opgebouwd.

Beschikbaar per heden.
Voor nadere informatie kunt u mailen