Fysioplaats

ter overname aangeboden praktijk Hoorn

  • fotos fit for free
  • foto entree
  • foto fit for free 2
  • 3
  • foto fit for free 3
Grote versie
Sinds:26 feb 2019 om 09.30 uur
Type:aangeboden

Ter overname aangeboden een groeiende praktijk in Hoorn, binnen de Franchiseorganisatie van Yorbody Fysiotherapie.
Als onderdeel van het YorBody netwerk kun je gebruik maken van de volledige support van de organisatie. Er zijn brede mogelijkheden om scholingen te volgen naar eigen interesse en praktijk producten in te kopen. Beide met voordelige prijzen als onderdeel van dit grote netwerk.

De praktijk is gelokaliseerd in de sportschool Fit For Free Hoorn. Door de lokalisatie in een grote sportschool heb je alle faciliteiten onder één dak en veel potentiele clienten. De sportschool telt een ledenaantal van ruim 4000 leden. Een volledig functionerende praktijkruimte en de mogelijkheid om alle sportfaciliteiten te gebruiken binnen de sportschool.
Naast de reguliere fysiotherapie binnen de sportschool, beslaat de praktijk ook het omgevende woongebied buiten de sportschool voor de mogelijkheid voor behandeling aan huis. 

Vijf jaar geleden is de locatie van start gegaan en zowel de praktijk als de patiëntenpopulatie zijn groeiende. Wel kent de praktijk een vaste klantenkring en alle randvoorwaarden zijn al gereed. Je werkt als zelfstandige franchisenemer met eventueel fysiotherapeuten die op ZZP-basis binnen de praktijk werkzaam zijn. Dit kan nog worden uitgebreid of naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Er wordt binnen het netwerk veel gedaan aan patiënten werving en patiëntenstroom generatie door middel van verschillende marketingstrategieën.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sarah Zandbergen, telefonisch onder nummer 06-51840090/06-42675161 of per email hoorn@yorbody.nl