Fysioplaats

Ter overname aangeboden een mooie praktijk in Limburg.

Sinds:21 apr 2021 om 09.48 uur
Type:aangeboden

De praktijk betreft een sinds 2014 bestaande praktijk. De praktijk is verdeeld over een breder marktgebied, hebben een goede naamsbekendheid, liggen centraal en zijn goed bereikbaar, rolstoelvriendelijk en heeft voldoende parkeergelegenheden.

De praktijk heeft 2 hoofdlocaties en 3 sub-locaties. De locaties zijn goed onderhouden. 3 locaties bevinden zich in een pand dat eigendom is van de huidige praktijkhouder. De locaties worden bij overname verhuurd tegen marktconforme huurprijzen.
Hoofdlocatie 1: (200 m2) is een modern pand met 4 behandelkamers, een oefenzaal, een receptie met entree en alle overige gebruikelijke voorzieningen.
Locatie 2: is een modern recent verbouwd pand (110 m2) met 2 behandelkamers, een oefenzaal, een receptie met entree en alle overige gebruikelijke voorzieningen.
De 3 sub-locaties bestaan allemaal uit een volledig aangeklede fysiotherapieruimte (variërend van 15-30 m2) in een sportmedisch centrum / fitnesscentrum waar ook een huurcontract aan ten grondslag ligt.

De onderneming heeft 10 fysiotherapeuten en 2 ondersteuners in dienst. De praktijkeigenaar is zelf geen actief behandelend fysiotherapeut.

De specialismen van de praktijk zijn: algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie (msc.), manuele therapie (msc.), oedeemtherapie (msc.), bekkenbodem fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie & bewegingswetenschappen met daar bijbehorende vaardigheden als: echografie, medical taping, Mulligan therapie, medische trainingstherapie etc etc.

De praktijk is een serieuze speler van medium grootte en is uitermate geschikt voor partijen om hun marktgebied te vergroten.

De overdracht is in onderling overleg te bepalen.

 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Pascal Schouteten van VVAA via het
e-mail adres pascal.schouteten@vvaa.nl of telefoonnummer 06 – 30144129.