Fysioplaats

Ter overname aangeboden een mooie, centraal gelegen praktijk in een dorp in de regio 045

Sinds:04 dec 2020 om 10.45 uur
Type:aangeboden

De praktijk maakt deel uit van een zorgplein en biedt voldoende mogelijkheden voor een enthousiast ondernemend fysiotherapeut om verder te groeien.

De praktijk betreft een ruim 50 jaar bestaande praktijk. De praktijk is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

De praktijk is gevestigd in een goed onderhouden gehuurd praktijkpand met in totaliteit 6 behandelkamers en een ruime oefenzaal. De totale vloeroppervlakte bedraagt 250 m2. Op de locatie zijn meerdere paramedische beroepen gevestigd waarmee intensief wordt samengewerkt.

De onderneming heeft naast de ondernemers 3 fysiotherapeuten in dienst.

Het specialisme van de praktijk is: Algemene fysiotherapie, Manuele therapie, Oedeemtherapie, Sportfysiotherapie, Acupunctuur, Schouderklachten Trainingstherapie voor COPD, Diabetes Mellitus, Perifeer Arterieel Vaatlijden, NAH met name M. Parkinson en CVA.

De praktijk is aangesloten bij het landelijk en plaatselijk Schouder- en Parkinsonnetwerk en aangesloten bij het chronisch Zorgnetwerk.

De overdracht is in onderling overleg te bepalen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Pascal Schouteten van VvAA via het e-mailadres: pascal.schouteten@vvaa.nl