Fysioplaats

Ter overname aangeboden

Sinds:07 jan 2020 om 17.10 uur
Type:aangeboden

Ter overname aangeboden een mooie, centraal gelegen praktijk in de regio 076. De praktijk biedt voldoende mogelijkheden voor een enthousiaste fysiotherapeut of al bestaande praktijkhouder om samen met de huidige medewerkers verder te groeien.

De praktijk kent 2 locaties. De eerste locatie is gevestigd in een goed onderhouden praktijkpand met 4 behandelkamers en een oefenzaal. Totale vloeroppervlakte bedraagt 170m2. De oefenzaal kent een oppervlakte van 35m2. Locatie 2 betreft een oefenzaal van 70m2. Voor beide locaties zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Terugtredende praktijkhouder is eigenaar van het praktijkpand locatie 1. Zowel huur als koop behoren tot de mogelijkheden.

Naast de praktijkeigenaar kent de praktijk 5 therapeuten (5,5 FTE o.b.v. 38 uur). De specialismen van de praktijk zijn: manuele therapie, oedeemfysiotherapie, handfysiotherapie, schouder/elleboog netwerk (SNWB), VKB netwerk, Duizeligheidsnetwerk, fysiotherapie voor ouderen, sportrevalidatie, Hart-Long revalidatie, Shockwave (radiaal en focused), Dry Needling, lid Parkinsonnet, lid Claudicationet, Sport- en medical taping.

Overdracht: in overleg

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Pascal Schouteten van VvAA via het e-mailadres: pascal.schouteten@vvaa.nl