Fysioplaats

Praktijk ter overname Meijel

  • Afbeelding2
Grote versie
Sinds:08 nov 2022 om 13.49 uur
Type:aangeboden

Ter overname aangeboden een goed lopende fysiopraktijk met hoofdvestiging in Meijel, centraal gelegen in de driehoek Eindhoven - Venlo - Roermond.

Overdrachtsdatum: In onderling overleg te bepalen.

 

Praktijkinformatie

De praktijk is sinds 2004 gevestigd en is met de nevenvestiging uitgegroeid tot een goed lopende praktijk waar de cliënten centraal staan en alles gericht is op het leveren van hoogwaardige zorg aan cliënten.

De praktijk heeft de hoofdvestiging in Meijel en in Beringe een nevenlocatie. De praktijk in Meijel heeft een ruime receptie c.q. wachtkamer, 4 behandelkamers van gemiddeld 7 m2, 1 oefenzaal ter grootte van 70 m2 en een ruime vergaderruimte op de eerste etage. De totale oppervlakte van de begaande grond bedraagt 255 m2. De praktijk is gevestigd in een eigen pand.

De locatie in Beringe heeft 1 behandelkamer van 20 m2 groot en een eveneens goed ingerichte oefenzaal groot 40 m2. Deze nevenvestiging wordt gehuurd binnen een recent opgeleverde sportaccommodatie.

De praktijk bestaat uit 1 ondernemer en 5 behandelende medewerkers en 1 ondersteunend medewerker. Naast de algemene fysiotherapie zijn de volgende specialisaties aanwezig in de praktijk:

-          Dry Needling

-          Echografie

-          Looptherapie, Copd en hart-revalidatie via chronisch zorgnet

-          Psychosomatische fysiotherapie

-          Oncologische fysiotherapie

-          Oedeemtherapie

-          Fysio fitness

 

Naar wie zijn wij opzoek?

Een enthousiaste fysiotherapeut die een eigen praktijk ambieert of die op zoek is naar uitbreiding van bestaande activiteiten

Ben jij na het lezen van deze advertentie ook zo enthousiast? Voor vragen en informatie is het mogelijk om contact op te nemen met Pascal Schouteten van VvAA.

Contact

Contactgegevens Pascal Schouteten:

E-mailadres: pascal.schouteten@vvaa.nl