Fysioplaats

Praktijk met groeipotentie gezondheidscentrum Docwerk in Maassluis

  • foto Docwerk
Grote versie
Sinds:10 aug 2020 om 14.51 uur
Type:aangeboden

Fysio Docwerk is een gerenommeerde praktijk voor fysiotherapie in Maassluis, gevestigd op een A-locatie met ruime parkeerfaciliteiten in een Medisch Centrum. In het medisch centrum zijn 4 huisartsen werkzaam. De praktijk kent een sterke groeipotentie.

Fysio Docwerk is de praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie in Maassluis. Naast manuele therapie beschikt de praktijk over specifieke kennis op uiteenlopende gebieden zoals geriatrische fysiotherapie, sportfysiotherapie, echografie, actieve revalidatie en doelgroepenbegeleiding van mensen met aandoeningen, zoals PAV (etalagebenen), COPD (longaandoening), hartproblematiek (revalidatie i.s.m. het Franciscus Ziekenhuis) en Diabetes Mellitus.

In de visie van de praktijk wordt met andere disciplines voortdurend gewerkt aan een zo goed mogelijk behandelresultaat voor onze cliënten, waarbij het verhogen van de zelfredzaamheid van cliënten voorop staat.

In de praktijk werkt een enthousiast team van 8 medewerkers (zowel in loondienst als op zzp-basis) met ieder hun eigen specialismen. Er is 300 m2, waaronder twee oefenruimtes, beschikbaar.

Beschikbaar in overleg.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar peter.rakke@vvaa.nl

Telefonisch bereikbaar via: 06 5339 77 70.