Fysioplaats

Praktijk Fysiotherapie en Haptonomie Zeewolde Centrum

Sinds:04 nov 2022 om 11.42 uur
Type:aangeboden

Praktijk Fysiotherapie en Haptonomie Zeewolde Centrum

Ter overname aangeboden een fysiotherapiepraktijk en haptonomiepraktijk in Zeewolde centrum. 

De overname kan per direct in gang gezet worden.

Informatie over de praktijk:

De praktijk is gelegen in het centrum van Zeewolde met voldoende gratis parkeergelegenheid. Het betreft een huurpand voor onbepaalde tijd, er is goed contact met de verhuurder.
In het pand zit een eigen afgezonderde keuken; eigen ruime toiletvoorziening; eigen gang bij binnenkomst; eigen voordeur; twee ruime opbergruimtes (1m x 1,5m); een wachtkamer met 4 stoelen (5m x 3,5m); drie behandel/oefenruimtes. 

Behandelruimte 1: 3m x 5m. 

Behandelruimte 2: 6m x 6m. 

Behandelruimte 3: 6m x 6m. De afmetingen zijn schattingen.

Alle behandelruimtes/oefenruimtes hebben veel lichtinval (ramen van plafond tot grond). Inkijk is ontnomen door luxaflex. 


De praktijk zit sinds 2010 op deze huidige locatie en heeft sindsdien goed gelopen wat betreft patiënten. De praktijk zit op de begaande grond van een seniorenwooncomplex, dus hier kwamen veel patiënten vandaan (of aan huis).

Daarnaast is er goed contact tussen de praktijk en de huisartsen in Zeewolde en heeft de praktijk met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. 


Specialisaties van de praktijk:

- Fysiotherapie. Je kan bij de praktijk o.a. terecht voor nek-en schouderklachten, (lage) rugklachten, knieklachten, heupklachten.

- Haptotherapie. 

- FysiekFit: Er wordt mindfulness & running gegeven. 

- FysiekFit: Er wordt mindfulness & yoga gegeven. 

- Running therapie. 

- Adem- en ontspanningstraining.

De verkoop van de praktijk/inventaris zou zo spoedig mogelijk kunnen, zelfs per direct zou het in gang gezet kunnen worden.