Fysioplaats

Prachtkans! Praktijk in groot gezondheidscentrum De Reef in Den Haag Ypenburg

  • voorzijde gebouw de reef2
Grote versie
Sinds:25 mei 2020 om 11.19 uur
Type:aangeboden

Een prachtkans om in een grote bloeiende praktijk in Gezondheidscentrum De Reef in Ypenburg een stabiele praktijk voor fysio- & manuele therapie over te nemen!

De praktijk is gevestigd in een groot gezondheidscentrum met vier huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk en medisch specialisten van het Reinier de Graaf Gasthuis Delft. Ook is er een apotheek waardoor de inloop en doorloop naar ons en de huisartsen optimaal is. Multidisciplinaire samenwerking staat hoog in het vaandel!

De praktijk is gelegen op een A locatie bij alle uitvalswegen (A4, A13 en A12) en heeft het openbaar vervoer (tram) op nog geen 50 meter voor de deur! Ook beschikt de praktijk over een zeer ruime private parkeerplaats voor de zorgverleners en natuurlijk voor cliënten!

Fysiotherapie De Reef is een begrip in Ypenburg en bestaat sinds het jaar 2000. We hebben alle jaren groei gekend en zijn daarmee zeer stabiel qua omzet. In Ypenburg is sprake van een brede doelgroep van jong tot oud met diverse zorgvraag. Een interessant werkgebied!

De praktijk bestaat uit twee eigenaren met elk een eigen praktijk en één gezamenlijke maatschap waarvan 50% eigenaarschap. Je koopt dus anderhalve praktijk!

In de aangeboden praktijk is één medewerker in loondienst voor 3 dagen. Ook in de maatschap is één medewerker in loondienst. De andere praktijk bestaat uit twee fysio-/manueeltherapeuten. Binnen de praktijk en maatschap is voldoende ruimte voor groei!

We beschikken over vier 4 ruime behandelkamers en 1 goed geoutilleerde oefenzaal met diverse apparatuur en een douche. Tevens is er een ruime wachtkamer en toiletgroep (gedeeld met de huisartsen en verloskundigen).

De kosten voor huur, onderhoud oefenzaal en verzekeringen worden betaald vanuit de maatschapinkomsten.

Ben je geïnteresseerd en wil je komen kijken? Neem dan contact met ons op via de mail.

 

Beschikbaar per augustus

Kosten: in overleg meerdere mogelijkheden.