Fysioplaats

Ondernemende Fysiotherapeut

  • FB IMG 1678899519974
Grote versie
Sinds:15 mrt 2023 om 17.59 uur
Type:gevraagd
Website:www.fit4you2.nl

Gezocht: Enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut

Fit4you2 is een Vitaliteitscentrum ‘in beweging’. Voor de afdeling Fysiotherapie zijn wij op zoek naar versterking.

Wij zoeken iemand die enthousiast en ondernemend is en die de drive heeft om de afdeling fysiotherapie mee te laten groeien met de ontwikkelingen op de markt voor vitaliteit en leefstijl.
Wij zoeken iemand die graag meedenkt over plannen voor deze ontwikkeling en dit om weet te zetten in concrete stappen die nodig zijn om de fysiopraktijk toekomstbestendig te maken.

Wij verzorgen naast de fysiotherapie onder andere groepslessen, (medisch)fitness op maat met persoonlijke begeleiding en leefstijlcoaching. Het centrum biedt een plek waar in de loop der jaren veel samenwerking is ontstaan tussen het Vitaliteitscentrum, gemeentes en de verschillende zorg-, welzijns- en revalidatieorganisaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat het concept ‘Vitaliteit’ veel potentie heeft voor de toekomst en dat de fysiotherapie een belangrijk deel hiervan uitmaakt. Een concept waarbij de krachten, kennis en ervaring worden gebundeld om patiënten en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

We werken in een team met vaste krachten en vaste gezichten die allen affiniteit hebben met onze (kwetsbare) doelgroepen.
Heb je een sportachtergrond dan is het mogelijk jouw kennis en ervaring in te zetten tijdens het begeleiden van sporters in de fitness of het geven van groepslessen.

Wij kunnen een vaste agenda van 16 tot 24 uur aanbieden waar opbouw in uren naar fulltime mogelijk is. Je ondernemerskwaliteiten en jouw kennis en ervaring als fysiotherapeut kan je inzetten om als Personal Trainer extra uren in te vullen.

Vanzelfsprekend bieden wij jou een goed salaris en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de praktijk. Wij bieden de mogelijkheid om per direct of in overleg te beginnen.

Spreekt deze uitdagende en sportieve functie jou aan? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatiebrief.
Studeer je bijna af? Kom alvast solliciteren!
Ben je nog aan het studeren? Ook dan kan je al bij ons komen solliciteren!
Stuur je brief met CV naar fysio@fit4you2.nl
t.a.v. Anita Karrenbeld
Beneluxlaan 205-207 Heemskerk