Fysioplaats

Maatschapsdeel ter overname in Huizen

Sinds:24 jun 2021 om 16.40 uur
Type:aangeboden

Gezocht: enthousiaste ondernemende collega

 

Vanwege vermindering van haar werkuren biedt een van de maten haar maatschapsdeel in een goed lopende praktijk in Huizen te koop aan. De praktijk bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. In de praktijk werken momenteel 9 fysiotherapeuten, 1 oefentherapeute Mensendieck en 2 assistentes. Er zijn 3 maten en 9 collega’s in loondienst. Vanwege de drukte in de agenda’s is het gewenst het team in de nabije toekomst uit te breiden met 2 therapeuten. We beschikken over drie locaties in Huizen. Alle locaties hebben een ruime oefenzaal. Naast reguliere behandelingen op locatie en aan huis biedt de praktijk ook medische training aan in groepsverband.

 

De praktijk heeft meerdere specialisaties: manuele therapie, geriatrie fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Wij zijn lid van Stichting Keurmerk Fysiotherapie en tevens aangesloten bij Fysiotopics en Fysoptima. Daarnaast zijn wij lid van het Parkinsonnet, SchouderNetwerken Nederland en een aantal regionale netwerken van het FVGO.  

Wij hebben goed contact met onze verwijzers, zowel in de 1e lijn als in de 2e lijn. Ook binnen de gemeente Huizen hebben wij goede contacten.

We werken samen met verschillende andere disciplines binnen de eerste en nulde lijn.

Wij streven ernaar innovatief bezig te zijn en volgen de ontwikkelingen in de zorg.

 

Het aantal werkuren is in overleg.  Wij zoeken een collega die bij voorkeur master geschoold is.  Enige ervaring in het managen en aansturen van een praktijk is wenselijk. Er is een mogelijkheid om eerst in loondienst te werken om de praktijk te leren kennen.

 

Wij zijn altijd bereid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag uw reactie per mail naar vreeman@mtchuizen.com