Fysioplaats

Maatschapsdeel ter overname aangeboden

  • kleiner dan klein
Grote versie
Sinds:21 aug 2020 om 11.41 uur
Type:aangeboden

Het betreft een aandeel in zowel de maatschap (25%) als het onroerend goed van deze goed lopende en goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe.

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, samen met een tandartspraktijk en een mondhygiënistenpraktijk. Daarnaast bevinden zich in het pand een diëtist, huidtherapeut, verloskundigenpraktijk en het Centrum Obesitas Noord-Nederland.

De maatschap bestaat uit vier fysiotherapeuten, waarvan één collega in verband met pensionering zijn aandeel wenst over te dragen aan een geschikte en uiteraard in het team passende opvolger. Daarom zijn we opzoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende en ondernemende Manueeltherapeut (i.o.).

Fysiotherapie VitaMarum is een regiopraktijk in de omgeving van Marum. De praktijk bestaat uit 6 fysiotherapeuten, waaronder een kinderfysiotherapeut en een manueeltherapeut, en 2 secretaresses. We hebben een nauwe samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties in de regio. De praktijk is aangesloten bij verschillende netwerken, onder andere ParkinsonNet, Rugnetwerk Noordnederland en Schoudernetwerk.


De wenselijke overdrachtsdatum is in begin 2021.

Bij interesse kunt u mailen naar info@fysiotherapiemarum.nl
of bellen naar 0594-642111 (vragen naar Albert de Jong).