Fysioplaats

Maatschapsdeel fysiotherapie aangeboden

Sinds:01 feb 2021 om 21.21 uur
Type:aangeboden

Ter overname aangeboden: maatschapsdeel in een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Nieuw West.

Gezocht:
Fysiotherapeut(e) met specialisatie bekkenfysiotherapie, Zwangerfit® en/of aanvullende opleidingen met betrekking tot het bekken en bekkenbodemdysfuncties.
Ter vervanging van de uittredende collega, zijn wij op zoek naar die fysiotherapeut met affiniteit voor bekkenklachten, die van aanpakken houdt en met veel plezier en gedrevenheid het werk uitvoert.
Gezien de diversiteit van onze patiënten, ook qua culturele achtergrond, gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Het betreft een functie van c.a. 24-30 uur patiëntenzorg en 4-8 uur managementtaken, streefdatum voor overname is 1 juni 2021.

Behandeling van patiënten met bekken(-bodem) klachten beslaat momenteel ongeveer 30% van het totaal, maar er is veel groeipotentieel in deze en omliggende wijken in Amsterdam!

Naast de liefde voor het vak en een aanpakkers-mentaliteit, is een mensen-mens zijn en interesse hebben in het werken met patiënten uit verschillende culturen een absolute must.

Voor meer informatie en/of een eerste gesprek kun je contact opnemen met Marlous Broekhuizen, 06-24814150. Je kunt ook een kijkje nemen op de website (fysio-osdorp.nl) of een email sturen naar fysiolous@gmail.com