Fysioplaats

Gezocht enthousiaste bekkenfysiotherapeut (of i.o. 3e jaars ), met bij voorkeur interesse om deel te nemen in onze maatschap in een praktijk in Amsterdam Nieuw West.

  • logo 3
Grote versie
Sinds:06 jan 2022 om 21.58 uur
Type:aangeboden

Medio 2023 gaat een van onze maten, die bekkenfysiotherapeut is, met pensioen. Zij biedt haar een derde praktijkdeel ter overname aan, vanaf een gezamenlijk nader te bepalen tijdstip. Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of heb je belangstelling om de praktijk een keer te zien? Neem dan contact op met de praktijk via 020-6178167 en vraag naar Karin Buurke, of mail naar: management@fysioslotervaart.nl.

Medisch Centrum West

Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart is gevestigd in Medisch Centrum Amsterdam West. Hierin zijn tevens drie huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk, een apotheek en 5 andere medisch gerelateerde praktijken gevestigd. We hebben goed contact met onze verwijzers, waardoor er voldoende toestroom van patiënten is. De praktijk is goed bereikbaar met het OV en heeft voldoende parkeergelegenheid. Amsterdam West is een multicultureel stadsdeel, wat het werk als fysiotherapeut uitdagend en interessant maakt en soms speciale vaardigheden vraagt.

De praktijk

In onze praktijk zijn diverse specialisaties aanwezig, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Naast 3 behandelkamers hebben we een ruime oefenzaal met fitnessapparatuur en een grote behandelruimte voor kinderfysiotherapie. De praktijk bestaat uit 3 maten (ieder 1/3 eigenaar), 6 medewerkers en 2 praktijkassistenten. Er heerst een ontspannen en plezierige werksfeer, waarbij we elkaar geregeld opzoeken voor laagdrempelig overleg. We werken zelfstandig, maar mét elkaar.

Onze nieuwe maat

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega met passie voor het vak en die enthousiast wordt van een maatschapsfunctie. Iemand die toekomstgericht is en wil bijdragen aan het verder ontwikkelen van de praktijk. Zowel door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen binnen de fysiotherapie, als het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden in de wijk en met andere zorgverleners.

De functievoorwaarden zijn:

  • HBO opleiding Fysiotherapie en BIG geregistreerd
  • Bij voorkeur specialisatie Bekkenfysiotherapie of daarvoor in opleiding

De datum van indiensttreding (eventueel bij aanvang op parttime basis) bepalen we in overleg. Na een kennismakingsperiode besluiten we gezamenlijk of we met elkaar doorgaan als maten.