Fysioplaats

Gezocht enthousiaste fysiotherapeut

Sinds:23 feb 2023 om 22.44 uur
Type:gevraagd

Wij zijn op zoek  naar twee of meer nieuwe collega’s in ons team. Er komen nl. plaatsen vrij, omdat twee collega’s met pensioen gaan. Wij zijn een maatschap van vier personen. Onze fysiotherapiepraktijk  Scheepjeshof is een dynamische praktijk met verschillende specialisaties, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en psycho-somatische fysiotherapie. Onze praktijk bestaat ruim 50 jaar en heeft een groot en stabiel patiëntenbestand.  Wij zijn lid van alle netwerken binnen het ROF Gelderse Vallei en het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Ook zijn wij lid van de Eerstelijns Samenwerking Veenendaal (ESV). Verder zijn we intensief betrokken bij diverse sportverenigingen in Veenendaal.

Onze voorkeur gaat uit naar een collega manueeltherapeut of in opleiding daarvoor, maar ook collega’s zonder deze specialisatie nodigen we uit om contact op te nemen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij ons te komen werken. Een loondienstverband, een loondienstverband met uitzicht op deelname in de maatschap op korte of langere termijn of directe toetreding tot de maatschap. Wat ons betreft is alles bespreekbaar.

 

Voor meer informatie, zie www.fysiotherapiescheepjeshof.nl  of neem contact op met Arie Brouwer (tel. 0651086705, e-mail abrouwer@fysiotherapiescheepjeshof.nl) of Peter op ’t Hof (tel.0648297996, e-mail popthof@fysiotherapiescheepjeshof.nl )

Ben je geïnteresseerd stuur dan je reactie naar bovengenoemde personen.

 

Fysiotherapie Scheepjeshof

Scheepjeshof 134-136

3901 CX Veenendaal

Telefoon 0318-515221

www.fysiotherapiescheepjeshof.nl