Fysioplaats

Gedreven fysiotherapeut zoekt praktijkovername (regio Gooi)

Sinds:09 feb 2021 om 15.28 uur
Type:gevraagd

“Hallo, ik ben Samira Waanders, Manueel Therapeut en praktijkhouder van Fysio Masters.”

Ik vind het belangrijk om de beste fysiotherapie beschikbaar te stellen, waarbij de behoeften van onze patiënten centraal staan. Vanuit deze ambitie om iedere dag mijzelf te blijven ontwikkelen de beste zorg te verlenen heb ik inmiddels een klein team samengesteld van fysio’s met dezelfde passie.

Dit team zit vol energie. Samen zorgen we voor aantoonbaar snelle en effectieve fysiotherapie met als resultaat een soepeler en sterker lichaam dat verlost is van pijn. Inmiddels hebben wij een aantal toonaangevende praktijken in gezondheidscentra in het Gooi en groeit onze organisatie boven verwachting.

Ook hebben we mensen deskundig op het gebied van optimaliseren van zorg en bedrijfsvoering. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal zorginnovaties en een centraal serviceteam. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat therapeuten in de verschillende praktijken worden ontlast van bijkomende werkzaamheden, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen richten op het begeleiden van patiënten.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met kwalitatief goede fysiotherapie waar zij behoefte aan hebben. Wij willen succesvol groeien op de lange termijn, om een grote groep patiënten te kunnen bedienen en op die manier ons steentje bij te dragen aan een fitte en gezonde maatschappij. Wij zijn ambitieus en werken doelgericht en hebben ervaring met overname van praktijken.

Onze voorkeur gaat in eerste instantie uit naar praktijken die zijn gevestigd in een gezondheidscentrum in het Gooi (oa. Huizen, Bussum, Naarden, Baarn, Soest, Hilversum, Amersfoort).

Denkt u erover om uw praktijk te verkopen of te laten samengaan? Of heeft u een nieuwe locatie beschikbaar voor het vestigen van paramedische zorg? We vertellen u graag persoonlijk meer over onze ervaringen op het gebied van praktijkovername. Belangrijk hierbij, zijn niet alleen de operationele en financiële mogelijkheden die gekoppeld zijn aan een overdracht, maar vooral hoe wij na overdracht de ziel van uw praktijk kunnen bewaren.

Wat kan u van ons verwachten:

  • Persoonlijk contact
  • Vertrouwelijkheid
  • Duurzame bedrijfsvoering, lange termijn visie
  • Maatwerk op de wensen van uw fysiotherapiepraktijk en medewerkers

Ik kom graag met u in contact, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact op met mij.