Fysioplaats

Fysiotherapiepraktijk ter overname aangeboden nabij Amsterdam

Sinds:10 nov 2020 om 14.36 uur
Type:aangeboden

De praktijk biedt naast algemene fysiotherapie verbijzonderingen als manuele therapie en kinderfysiotherapie, specialisaties als McKenzietherapie, haptotherapie, echografie, acupunctuur, dry needling, EPTE, en podologie. Tevens maakt de praktijk deel uit van uit van verschillende netwerken: Schouder Netwerk Amsterdam, Claudicationet, TraumaFysioNet (AMC), Fysionetwerk Annatommie MC.

De praktijk beschikt over een goede reputatie en een ruim klantenbestand. De populatie en samenstelling is divers. Ongeveer 90%-95% van de patiƫnten komt zonder tussenkomst van een arts.

De praktijk biedt volop groeimogelijkheden voor potentiĆ«le koper(s), en deze kansen kunnen worden benut door middel van het uitbreiden van het personeelsbestand. Hiervoor beschikt de praktijk over voldoende fysieke capaciteit.

De praktijk is op een A-locatie gevestigd, op een kruispunt van wegen waardoor makkelijk 'in het zicht', bij een kleinschalig winkelcentrum met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De huidige praktijkeigenaar is bereid om na de transactie voor een beperkte periode werkzaamheden te verrichten binnen de praktijk.