Fysioplaats

Fysiotherapiepraktijk ter overname aangeboden.

  • AA566025 A5FF 46AA A03F CC828AC08C45
Grote versie
Sinds:24 jun 2019 om 09.47 uur
Type:aangeboden

Praktijk de Gaarden in Tubbergen is op zoek naar een overnamekandidaat voor de discipline fysiotherapie. Praktijkhouder Ewald Hams heeft als eigenaar ervoor gekozen om zich volledig te richten op zijn praktijk voor osteopathie, maar ziet fysiotherapie graag behouden voor de praktijk. Naast algemene fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie Rikie Beekmans en Osteopathie Ewald Hams biedt de praktijk sinds kort ook onderdak aan podotherapie Arvadez van Arjan van der Zande.

De praktijk is uitermate geschikt voor een ambitieuze ondernemende fysiotherapeut, maar ook als dependance en wordt zonder goodwill aangeboden. De praktijk heeft (met meerdere behandelkamers en een oefenzaal) groeipotentie.

Participanten in onze praktijk hebben een holistische visie waarin de cliënt centraal staat. Naast een interdisciplinaire praktijk - waarin zelfstandige ondernemers onder 1 dak werken - willen we ook een multidisciplinaire praktijk zijn waarin de cliënt de zorg ervaart die aansluit bij zijn of haar verwachting. Daarbij kan zowel reguliere als alternatieve zorg uitkomst bieden.

Belangstelling gewekt? Neem dan contact op.