Fysioplaats

Fysiotherapiepraktijk te koop (Tilburg e.o.)

Sinds:24 jul 2019 om 11.22 uur
Type:aangeboden

In verband met naderende pensionering van de praktijkhouder (2020-2021) is men op zoek naar een fysio- / manueel therapeut of bestaande praktijkhouder met interesse voor (geleidelijke) overname van deze mooie praktijk in de omgeving Tilburg.

Het betreft een goedlopende, al lang bestaande praktijk (30 jaar) centraal gelegen in een bekende woonwijk. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Buiten de praktijkhouder (fulltime fysio-/manueel therapeut) werken er nog 2 parttime fysiotherapeuten waarvan 1 ook manueel therapeut is.

Naast algemene fysiotherapie beschikt de praktijk verder over:

-       manuele therapie

-       origene rugtraining

-       aansluiting bij Schoudernetwerk Noord Brabant

-       overeenkomst met GGZ-ouderen (wekelijkse behandelingen op locatie)

-       (gesuperviseerde) fitness

Er zijn lopende contracten met alle benodigde zorgverzekeraars. Goede contacten met verwijzers en andere zorgverleners in de nabije omgeving, evenals (mogelijke) samenwerkingsverbanden met (lokale) sportverenigingen.

Diverse overnamevoorwaarden zijn bespreekbaar. Datum overdracht: in overleg te bepalen.

Ter nadere oriëntatie is er de mogelijkheid om kennis te maken met de werkvloer in de zin van (vakantie)waarnemingen voor enkele dagdelen per week (in de eerste helft van september 2019 zou dit al mogelijk zijn voor 2 à 3 dagdelen per week).

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bob van der Gaag van VvAA via het e-mailadres: bob.vander.gaag@vvaa.nl