Fysioplaats

Fysiotherapeut met specialisme Geriatrie

  • 1530714768 cropped cropped logo3
  • ABA
  • AA
Grote versie
Sinds:20 apr 2023 om 09.24 uur
Type:gevraagd

Eén van onze fysiotherapeuten gaat met pensioen, daarom zoeken wij een

Fysiotherapeut met specialisme Geriatrie

Passende zorg, nauw samenwerken met verschillende disciplines, betrokken collega’s, iets betekenen voor de wijkbewoners, regelruimte; dat vind je allemaal in je werk als fysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Camminghaburen!

Als fysiotherapeut run je samen met de collega’s de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Je bedient je eigen patiënten-populatie, bepaalt (mede) het behandelbeleid, beheert je agenda en beschikt over een eigen behandelruimte.

 

Het Gezondheidscentrum Camminghaburen is een zelfstandig, multidisciplinair   gezondheidscentrum in de wijk Camminghaburen in Leeuwarden.

Naast de fysiotherapiepraktijk werken we onder één dak samen met de apotheek, de huisartsenpraktijk en de diëtist. De bedrijfsvoering van het gezondheidscentrum wordt door het management gedaan.

 

Jouw profiel

  • Je bent een gediplomeerd/master geriatrie-fysiotherapeut met BIG-registratie en hebt enige jaren werkervaring.
  • Je hebt passie voor het vak en draagt dit graag uit binnen en buiten de organisatie.
  • Je vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie en kwaliteit van de fysiotherapiepraktijk. Dit doe je in afstemming met je collega’s.
  • Je kunt goed het overzicht bewaren, bent gewend om zelfstandig te werken én vindt het leuk om multidisciplinair te werken.

 

Het betreft een functie voor 18-24 uur per week, in loondienst bij Stichting Gezondheidscentrum Camminghaburen. Startdatum is in het najaar 2023, over de exacte datum valt te overleggen. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring. Er is (bijna) altijd ruimte om je verder te bekwamen door het volgen van bijvoorbeeld scholing, intervisie of coaching.