Fysioplaats

Gezocht: Fysiotherapeut (kop van Noord-Holland)

  • LOGO FTS 001
Grote versie
Sinds:02 apr 2021 om 10.17 uur
Type:gevraagd

en is onderstaande mooie kans en uitdaging misschien iets voor jou?

Onze snel groeiende praktijk zoekt een proactieve, Initiatiefvolle en ambitieuze fysiotherapeut (met voorkeur specialisatie manueel- en/of sportfysiotherapie) die van aanpakken houdt en met veel plezier en gedrevenheid het vak uitvoert.

De praktijk, in de kop van Noord Holland, heeft naast 5 behandelkamers een ruime oefenzaal (met fitness apparatuur). De sfeer in de praktijk is gemoedelijk maar toch ook creatief, dynamisch en professioneel.

De praktijk is multidisciplinair van opzet, waar plaats is voor: Fysiotherapie - Manuele therapie – Sportfysiotherapie – Rug training – Dry Needling – Echografie - Oedeemtherapie – Oncologiebegeleiding – Geriatriefysiotherapie – Schoudertherapie – Incontinentietraining – Doelgroep training (COPD – DM en Claudicatio int.) - Hartrevalidatie – Leefstijl coaching - Revalidatie (pré- en postoperatief) - Medisch Fitness.

Heb jij affiniteit met één van deze domeinen (of zou jij je daar in willen bijscholen/opleiden)? Dan bieden wij daar de kans voor. Wij investeren graag in jouw (jonge / startende ) professionele ontwikkeling? 

Er zijn goede contacten met de verwijzers (huisartsen en specialisten ziekenhuis). In de multidisciplinaire opzet is er nauwe samenwerking is met diëtist, oefentherapeut, podoloog, ergotherapeut en leefstijlcoach. Preventieve en curatieve zorg onder leiding van fysiotherapeuten. Het therapie- en beweegaanbod is afgestemd op de doelgroep, waarbij bewegen/sporten op eigen niveau van revalidatie tot topsport mogelijk is.

Ben jij diegene die wij zoeken? Een teamspeler met visie, daadkracht en ondernemerschap. (toetreden in de maatschap is mogelijk).

  • Voor meer informatie en/of een eerste gesprek kun je contact opnemen door een email te sturen naar peter0tromp@hotmail.com