Fysioplaats

Fysiopraktijk in Amstelveen ter overname

  • Fit For Free Amstelveen 7053 1024x683
Grote versie
Sinds:04 dec 2020 om 00.34 uur
Type:aangeboden

Yorbody Fysiotherapie Amstelveen is een fysiopraktijk gelegen op de 2e verdieping in Fit For Free Amstelveen, gevestigd op een A-locatie ruime (gratis) parkeerfaciliteiten. De sportschool heeft een vrije-fitness ruimte van >2000m2, 2 groepsles zalen, social corner, douches / kleedkamers en balie ondersteuning welke allemaal te gebruiken zijn ook voor de fysiotherapie.

Yorbody Fysiotherapie Amstelveen heeft in de sportschool 2 ruime behandelkamers (24m2 en 21m2 en een tussengelegen pantry van 5m2), waar op dit moment 2,5-3,0 fte gedraaid wordt verdeeld over 1 full-timer en 3 (ZZP) part-timers. In jan-mrt 2019 is de sportschool verbouwd en zo ook de kamers. Deze zijn modern ingericht, waarbij alle behandelbanken, kasten, meubels, bureaus's en keukenapparatuur nieuw zijn gekocht.

De praktijk beschikt over een goede reputatie (>60% komt van buiten de sportschool), een sterke groeipotentie en een continu aanvullend klantenbestand door een groot aantal actieve FitForFree-leden vanuit Amstelveen en omliggende dorpen (o.a. Uithoorn, Aalsmeer, de Kwakel etc.). De patiëntenpopulatie is divers in leeftijd, >90% van de patiënten komt zonder verwijzing en >95% van de patienten is aanvullend verzekerd voor fysiotherapie.

De praktijk maakt onderdeel uit van de Yorbody Franchise, wat een intensieve samenwerking met FitForFree betekent en het alleen-recht op fysiotherapie binnen de sportschool. Samenwerking met aanwezige disciplines om een complete sportbeleving en optimaal behandelresultaat te creëeren voor onze bezoekers en patiënten.

De huidige praktijkeigenaar, die vertrekt vanwege verhuizing na gezinsuitbreiding, wenst om na de transactie voor een bepaalde periode als ZZP-er werkzaamheden te blijven verrichten binnen de praktijk, totdat hij zijn nieuwe locatie opgestart heeft in Almere.

Beschikbaar vanaf januari 2021.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar amstelveen@yorbody.nl

Telefonisch bereikbaar via: 06 2818 6396.